Tilbakemelding brukere

Orden på avtalene

Jeg er en praktisk person og så med en gang at Ettermeg kan være veldig nyttig. Jeg driver et par små firmaer og har avtaler som gjelder inntekter og ikke minst avtaler hos leverandører som betyr utgifter. Store utgifter faktisk. Jeg lagde straks et regneark/dokument med alle avtalene jeg kom på. Og for hver ny regning jeg utbetaler, sjekker jeg mot regnearket om denne avtalen er skrevet opp. Det kan spare mine etterlatte for titusener av kroner å få avsluttet avtaler raskt etter min bortgang. Regnearket er lagret under avtaler i Ettermeg-boken min.
Praktikeren

 

Bok til ettertanke

Jeg synes Ettermeg er en god idé og ga meg en påminnelse om at alle bør tenke gjennom hvilket arbeid det er å rydde opp etter en person som ikke er her lenger. Jeg setter selv i gang!

Ettermeg-liker

 

Ettermeg også for samlere

Som musikkelsker har jeg bygget opp stor egen samling med singler, EP, LP og CD. Samlingen er veldig verdifull for meg. Den vil også være verdifull for andre musikkelskere. Det er av betydning for meg at den kommer i “gode hender” etter meg. Har begynt å tenke og skrive.

Musikk-elsker

NYHETER

Del