PRISER

Det er verdifullt for dine nærmeste å få en fremtidsfullmakt og/eller ettermeg-skriv. Det går med svært mange timer til å hjelpe personer som ikke kan ivareta sine egne interesser og hundrevis av timer til å rydde opp etter et dødsfall. Det er viktig at informasjon blir tilrettelagt best mulig. Denne tjenesten er priset slik at alle kan gjøre bruk av den.

Åpen info er gratis. Det er bare å registrere seg.

Fremtidsfullmakt Kr 60,- pr år til fullmakten trer i kraft, utsteder går bort eller avtalen sies opp.

Ettermeg-skriv kr 100,- pr år til overlevering etter død eller avtalen sies opp.

Både fremtidsfullmakt + Ettermeg-skriv kr 120,- pr år. En samlet, redusert pris. Disse beløpene skal dekke utvikling, drift, administrasjon av tjenestene og overlevering av dokumentene med personlig kontakt.

Hvorfor kan du ikke bare skrive en fremtidsfullmakt og gi den til fullmektig?
Det er fullt mulig å skrive en fremtidsfullmakt på PC, printe, gjøre signering sammen med to vitner og gi den til personen som skal være din fullmektig. Punktum. Men fremtidsfullmakter gjelder fremtiden. Og den forandrer seg hele tiden. Viskifter leverandører, bosteder, partnere, selger og kjøper hytter f. eks. Lover endres. Ny kunnskap erverves. Menneskene rundt oss kan bli syke og selv trenge hjelp. Via nettstedet Ettermeg vil du bli holdt ajour om utviklingen og får påminnelse én gang årlig om at du skal sjekke fullmakten og se om det bør gjøres oppdateringer og endringer. Med Ettermeg får du mulighet til å ha en fremtidsfullmakt som hele tiden er riktig for deg.

Du har flere muligheter når du skal betale.
For å bruke Vipps skriver du 11857 eller Ettermeg i søkefeltet på Vippsappen på mobiltelefonen din, trykker på Ettermeg Forlag, utforsk butikken, velger alternativ og betaler på vanlig måte.

Vipps-logo_143_33

For å betale med kredittkort/VISA-kort eller din Paypal-konto, trykker du på Legg til i kurv.

Velg produkt


Hvis du ønsker å betale gjennom din bank på vanlig måte, kan du bestille en faktura ved å sende en e-post til post@ettermeg.no

For mer informasjon kontakt oss

Del