Ettermeg

Vi lever i en elektronisk tidsalder. Svært mye viktig informasjon ligger på PC, nettbrett og mobiltelefon. Når du en gang blir borte, vil dine nærmeste trenge denne informasjonen for å avslutte avtaler, ordne opp i økonomi og kanskje selge eller gi bort ting du eier.

Det kan gå med hundrevis av arbeidstimer til opprydding og sortering. Dette arbeidet vil gå lettere hvis du selv tilrettelegger det. Gi informasjon. Fortell hva som er verdifullt. Sett opp lister med leverandører du bruker. Fortell om ditt liv, hvis du ønsker det. Har du ting med høy affeksjonsverdi? Så si det. Fortell hva som du er veldig glad i – som bør tas vare på. Og hva du ikke bryr deg om, som kan kastes, selges eller gis bort. Fortell om hva du selv har arvet som kan være klokt for familien å ta vare på. Her er det kanskje bare du som vet. Og det du vet, bør du dele.

Ettermeg er et system for oppbevaring av informasjon om tingene dine som deles ut etter din bortgang. Til den eller dem du vil gi informasjonen til.

Du finner stikkord og tips når du setter i gang og oppretter et Ettermeg-skriv. Registrering og innlogging øverst i høyre hjørne.

Del