8 ting å gjøre før du blir borte

Det er mye arbeid og mange oppgaver å løse hvis du blir dement og trenger verge.  Eller oppgaver som må gjøres i forbindelse med ditt eget dødsfall.

I levende live, når du  er oppegående, bør du tilrettelegge og forberedere det som skal skje. For det kommer til å skje – en gang inn i fremtiden. Vi vet bare ikke når.

1 Lag fremtidsfullmakt (Mer info her)
2 Lag en oversikt over dine leverandører og forbindelser
3 List opp prosjekter eller hva du holder på med
4 Planlegg arveoppgjøret
5 Rydd opp
6 Venner og omgangskrets
7 Om deg
8 Del informasjon

Enkelt å komme i gang og bruke
Klikk på registrer øverst i høyre hjørne av denne siden. Når du har registrert deg kan du logge inn på Ettermeg-programmet og kan lage ditt eget Ettermeg-skriv.
Klikk på innhold. Velg Privat info. Fyll ut punktene fra 1. til 7. Du kan gjøre det når som helst. Gjøre litt når det passer. Noe av det nyttigste for mottakerne er at du oppgir så mange leverandører som mulig. Det gjør det enkelt å kontakte leverandørene når avtalene skal sies opp, eller kanskje fornyes. 
 
Punkt 8 heter Del. Og det er til den eller de personer som skal se informasjonen du har skrevet inn. Det er som regel et eller flere nære familiemedlemmer eller en venn som skal være fullmektig eller hjelpe til med å rydde opp etter deg.

Hva koster tjenesten?
Å bruke Ettermeg koster kr 60,- pr år. Du kan dele din ettermeg-informasjon med så mange du vil. For den som er mottaker, koster det ingenting. Beløpet skal dekke utvikling, drift, årlige påminnelser om oppdatering og administrasjon av tjenesten.  Det er 1 mnd prøvetid.

Noe å spørre om?
Ta kontakt med Ettermeg. Du kan få tips og ideer eller hjelp hvis du står fast med utfyllingen. Da får du support og hjelp så snart som mulig. Kontaktinformasjon: 
post@ettermeg.no

Del